Om Boom Agency

I 2018 stiftede Maria Kristensen og Torben Klitbo Agenturet Boom Agency, som i dag håndterer en række professionelle influencere, som brænder for at oplyse, inspirere og skabe troværdigt content for brands og virksomheder i deres individuelle univers og udtryk på Instagram.

I Boom Agency sidder vi 5 agenter, som hver er specialiseret i deres udvalgte creators. På den måde sikrer vi vores kunder de bedste og mest troværdige resultater. Vores agenter og creators arbejder dagligt tæt sammen, og ved præcis hvordan kampagnerne performer aller bedst på deres profil, så vi kan vejlede og guide vores samarbejdspartnere bedst.

Vores agenter er med hele vejen fra kampagne pitch til afrapportering, som sikrer intet vigtig information går tabt, og at kundens ønsker og vores creators kreative ideer mødes i en vellykket kampagne. Vores absolut kerneværdi i Boom Agency er den gode relation, som sikrer gennemsigtighed hos både creator og samarbejdspartner, hvorfor mange af vores kampagner går igen år efter år og ender i større ambassadørskaber til stor værdi for de trofaste og købestærke følgere.

Hiv endelig fat i en af vores dygtige agenter, hvis I har brug for sparring på en kampagneide, så vil vi rigtig gerne hjælpe jer godt på vej.

z-index: 1; Creators•