z-index: 1; Creator•
Camilla Stemann

Camilla Stemann

Instagram     social_instagram icon     Mediekit   icon_folder icon

Livsnyder med frihedstrang. vaffelnørd-kogebogsforfatter, direktør, social medie-ekspert, bachelor i fransk og kandidat i medieret kommunikation.
På sin kanal @copenhagenbyme deler hun tips til livet i København og andre steder hun kommer (gerne noget der rimer på æstetik, glamping og boutique-hoteller), vegansk og vegetarisk mad, business- og iværksættertips og hjemmekontoret i Villa Amager – en gammel dame fra 1920, som hun også viser indretningsprojekter og stemningsglimt fra. 
Camilla er netop blevet mor for første gang og deler (også) ud af erfaringerne med at holde balancen som ambitiøs business-mor og livsnyder med frihedstrang.
Camilla er direktør i sit eget kursus – og kommunikationsbureau Camilla Stemann & Co. (@camillastemann), som blandt andet har skabt Instagram Akademiet, Instagramklubben og Businessklubben. Hun er underviser og foredragsholder og har stået på store scener både i ind- og udland samt hjulpet over +1.300 virksomheder og kendte brands med deres online forretninger. 
Camilla står også bag kogebogen Vidunderlige Vafler, som er i 7. oplag, og som hun har købt rettighederne til og udgivet på eget forlag. 

Agent
Sara Heiberg
Sara@boomagency.dk