z-index: 1; Creator•
Louise Holmskov

Louise Holmskov

Louise er en dygtig æstetiker, med sans for trends både indenfor interiør og fashion. Hun er eminent til at iscenesætte den helt rigtige stil og stemning i hendes content. Louise deltog i første sæson af Nybyggerne og var revolutionerende i hendes indretning. I dag tager hun stadig drastiske, men effektfulde valg, når det kommer til indretning. 

Louises engagement rate er meget høj (6.2%), sammenlignet med lignende profiler. Det betyder, at hun har et meget engageret publikum. Hendes målgruppe er primært kvinder i alderen 25-34 år. Hendes følgere spørger ofte ind til, hvor hendes tøj er fra – og hendes links i tidligere samarbejder, har været velbesøgt. 

Hun har tidligere lavet kampagner for bl.a. Arket, Karup Design, Lea Hoyer og Lille Flo, som har haft rigtig god effekt. Hos Lille Flo (Børnetøj) viste Louise et par bukser, som butikken ikke rigtig kunne få solgt. Og på under et døgn efter Louise havde delt dem på hendes datter, var de udsolgt. Se opslaget her

Samtidig har hun lavet billeder for @karup_design, som er et af de bedst performende opslag hos dem, se opslaget her. Desuden er hun blevet repostet på The Frankie Shop @thefrankieshop.

Agent
Pernille Røhl
Pernille@boomagency.dk